dimecres, 6 de juliol de 2011

AIGUA SAGRADA


Segurament ahir vam viure un dels moments que mes recordarem d'aquest viatge. Cap a la tarda ens vam dirigir  a Haridwar, un dels centres importants de peregrinatge de l'hinduisme. Aqui es un dels primers llocs per on passa el riu Ganges i s'hi reuneixen cada vespre molta gent a fer ofrenes i a banyar-se al riu. En baixar de la furgoneta la primera sensacio va ser de molta deixadesa. Vam comensar a caminar fins arribar als GHATS que son com una mena d'escales on la gent deixa la roba abans de posar-se a l'aigua. La veritat es que les imatges eren espectaculars i els rituals que feien ens deixaven bocabadats. Pero a mesura que avansavem molta gent ens anava seguint i no paraven de tirar fotos . Ens vam sentir totes plegades un xic desconcertades... erem el centre d'atencio i en Kamal i els dos conductors ens feien com de guardespatlles!!! Ahir vam entendre qu[e deu representar ser famos!!!!

El riu, de mica en mica, es va anar omplint d'ofrenes de flors i incens. La gent es banyava en aquesta aigua per purificar/se i sorpren veure com se n-emporten garrafes ben plenes. Aquesta sera la tercera religio que hem pogut coneixer en tan pocs dies i es al.lucinant veure com totes elles conviuen en harmonia en un mateix pais


En Pere i l'Enric els nostres conductors i guardespatlles.

La vaca al mig, com sempre

Personatges de tota mena

Una becaina davant del riu
La Mar fent el seu Stan/up

2 comentaris:

 1. Ja no tenim paraules per expresar l'emoció que sentim al veurer les imatges i llegir les cròniques.
  Que els dies que os quedan continuen sent inolvidables i que l'armonia del lloc i la vostra continue estant tant present!!
  Fins aviat.Us estimem moltisimmmm

  xaro

  ResponSuprimeix
 2. Ens afegim al comentari, ja no tenim paraules per expressar el que sentim, gràcies a tothom perquè aquests dies ens heu fet molt feliços a tots plegats, gràcies profes !!!!!!!
  Ainoa, t'estimem. Molts de petons per tothom!
  Nuri, Pep, Aina, Carme i Albert.

  ResponSuprimeix